maslibros.es
La novel·la ‘El andorrano’ arriba a la cinquena edició i esdevé un dels llibres de temàtica local més venuts

La novel·la ‘El andorrano’ arriba a la cinquena edició i esdevé un dels llibres de temàtica local més venuts

Add to Flipboard Magazine.

La novel·la amb referències històriques en relació al pas de jueus pel Principat durant la Segona Guerra Mundial ‘El andorrano’ ha esdevingut un dels llibres de temàtica local andorrana més venuts de sempre. El llibre escrit pel periodista andalús Joaquín Abad ja ha arribat a la cinquena edició quant als exemplars impresos. S’ha fet una tirada aproximada mitjana d’uns cinc-cents exemplars en cada ocasió.

🔗 Publicado en AltaVeu

Segons fonts de l’editorial lligada al propi autor, Cibeles Group, les llibreries del Principat, que no han parat de fer comandes, el volum hauria adquirit una notable requesta i hauria esdevingut un dels llibres més sol·licitats de temàtica local al marge, és clar, de llibres de referència en relació a temàtiques generals del Principat. I al marge, també, dels llibres escrits per autors del país de reconegut prestigi internacional.

La temàtica sobre la qual versa la novel·la -“De com un pastor d’Almeria es converteix en l’home més ric d’Andorra guiant per la frontera jueus que fugien dels nazis i que abandonava al Pirineu lligats amb filferro”, és el subtítol introductori de la novel·la- l’ha convertit en polèmica. De fet, un despatx d’advocats barceloní va reclamar a l’editorial i a Amazon, portal a través de qual també es poden aconseguir exemplars, que es deixés de difondre el llibre.

Aquella petició, que en principi no ha anat a més, va generar expectació sobre la novel·la i llavors va ser quan Cibeles Group va decidir llançar l’edició formalment impresa de ‘El andorrano’, que ha arribat a la cinquena edició al marge de les vendes fetes per Amazon, on com a mínim una setmana es va col·locar com el llibre més sol·licitat en l’entorn hispà, segons l’editorial. També haurien arribat veus a Cibeles Group sobre la possibilitat que empresaris andorrans que s’han sentit al·ludits pel llibre -perquè hi apareixen personatges amb el seu cognom- estarien avaluant la possibilitat de dur a terme una acció judicial contra la publicació de la novel·la. Ara per ara, però, no consta cap maniobra legal en el sentit exposat, sempre segons les fonts citades.

🛒 Consigue aquí tu libro

📖 Más información sobre 'El andorrano'

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Google Bookmarks Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti Compartir en Yahoo

+
0 comentarios