maslibros.es
Llistes d’espera a les llibreries del Principat per poder obtenir ‘El Andorrano’

Llistes d’espera a les llibreries del Principat per poder obtenir ‘El Andorrano’

Add to Flipboard Magazine.

Les llibreries del Principat han hagut ‘d’obrir’ llistes d’espera a interessats en obtenir el llibre ‘El andorrano’, la novel·la de Joaquín Abad, exdirector del setmanari espanyol de successos ‘El Caso’ i del periòdic d’Almeria ‘La Crònica’ que s’inspira en els passadors de jueus per les muntanyes andorranes. Alguns dels establiments tenen reserves fetes per més de trenta volums, unes xifres totalment inusuals segons que han reconegut fonts del sector. Inicialment, el llibre només estava a l’abast a través del portal d’Internet Amazon.

🔗 Publicado en AltaVeu

Fonts de l’editorial Cibeles Group han confirmat l’increment de demandes i han assegurat que aquest dimarts han enviat cap al Principat una nova remesa d’exemplars després que se n’hagi fet una nova edició. Les mateixes fonts han evitat, per ara, xifrar el nombre de llibres que s’han posat ‘en circulació’ recordant que hi ha un conflicte suposadament prejudicial en marxa. En aquest sentit, les fonts consultades han assegurat que els advocats de l’editorial estan tractant amb el despatx que hauria fet una petició perquè es deixés de vendre la novel·la sota risc de sol·licitar per via judicial el segrest dels exemplars.

Ha estat justament l’amenaça de segrest el que ha disparat l’interès per un llibre de fàcil lectura, redacció simplista, moltes reiteracions i que usa alguns cognoms de famílies ben situades al Principat i, en altres casos, amaga suposadament personatges reals sota denominacions inventades. En general, s’inspira en fets que haurien succeït però no hi ha un marcat rigor ni tan sols elements toponímics i d’altres són gaire fidedignes. I és que Abad mateix ha remarcat que es tracta d’una novel·la i no pas d’un assaig històric o similar, una fórmula narrativa que no descarta emprar més endavant atès que li haurien encarregat un nou projecte editorial.

🛒 Consigue aquí tu libro

📖 Más información sobre 'El andorrano'

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Google Bookmarks Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti Compartir en Yahoo

+
0 comentarios